RAY automaatit

RAY on se instanssi, joka tarjoaa kaikki kenoautomaatit, pokeriautomaatit sekä suositut hedelmäpelit Suomessa. Keno-automaatteja on ollut käytössä Suomessa jo vuosikymmeniä ja ei olekaan mikään ihme, että juuri Keno on monen meidän suomalaisen suosikkipeli.

Tällä sivustolla voit tutustua automaatteihin, joita RAY Kenon ystäville tarjoaa.

Korttikeno

Korttikeno on todella perinteikäs RAY:n automaatti. Ensimmäiset korttikenot käynnistettiin Suomessa jo vuonna 1988, joten tätä Kenoa on meillä pelattu jo yli 20 vuotta.

Korttikenosta on vuosien saatossa ollut useita eri versioita (mm. Täyskeno 40, Korttikeno 40, 100 & 200) ja ensimmäisiä automaatteja pelattiin -tietenkin- markoilla.

Tänä päivänä löydät Korttikenon Monipeli, Monipeli2, Mare ja Paletti -automaateista.

Lue lisää >>

Numerokeno

Ensimmäiset numerokenot RAY otti käyttöön vuonna 1998. Numerokenoissa korttikenoista tutut kortit muuttuivat numeroiksi.

Numerokenot ovat edelleen hyvin suosittuja ja niitä löydät Nova, Monipeli2 ja Paletti -automaateista.

Lue lisää >>

Hunajakeno

Hunajakeno on on variaatio Numerokenosta ja pelaaminen on hyvin samankaltaista. Hunajakenon erikoisuus on kennon muotoon aseteltu ruudukko sekä pörräävät mehiläiset.

Hunajakenon löydät RAY:n Loisto-automaateista.

Lue lisää >>

Keno40

RAY:n kenoautomaatit ovat perinteisesti olleet 40 ruudun pelikoneita ja onpa sen niminen kenopeli kuin Keno40:kin RAY:ltä nähty.

Tässä artikkelissa vertaamme RAY:n tyypillistä 40 ruudun kenoa kansainvälisen nettikasinon 80 ruudun kenoon.

Kumman kenon luulet vievät voiton: Keno40 vai Keno80:n? Tässä jutussa se selviää.

Lue lisää >>