Numerokeno -automaatti

Numerokeno lienee meille suomalaisille Kenon ystäville se kaikkein tutuin peli. Numerokenossa pelataan numeroille ja voitetaan sitä enemmän rahaa, mitä enemmän onnennumeroita osuu kohdalleen. Numerokenoa tarjoaa Suomessa mm. RAY.

Lue tästä jutusta kaikki tarvittava tietämys RAY:n numerokenosta sekä parhaat kenovinkit automaatin pelaamiseen.

Numerokeno pähkinänkuoressa

Päävoitto: 50 / 75 / 100 euroa
Jatkopeli: Tuplaus
Erikoisuus: Pikapeli
Automaatit: Monipeli2, Nova ja Paletti

Numerokenon 75 euron automaatit löytyvät anniskeluravintoloista ja 100 euron kenoautomaatit pelisaleista.

Näin pelaat Numerokenoa

Numerokeno on erittäin helppo numeroihin perustuva arvontapeli. Pelisysteemi on jo ennestään tuttu esim. niille. jotka ovat katselleet TV:stä Veikkauksen Kenoarvontaa.

RAY:n numerokenossa on käytössä 40 ruudun numeroruudukko, josta valitset 2 – 10 onnennumeroa. Valittujen onnennumeroiden lukumäärä vaikuttaa suoraan automaatin palautusprosenttiin.

Kun olet syöttänyt kolikkopeliin kolikot, pääset valitsemaan panostason. Panos on RAY:n Numerokenoissa välillä 0.20 – 1.50 euroa. Panoksen koko asetetaan PANOS-näppäintä käyttäen.

Numerokeno käynnistyy Pelaa-painikkeesta. Automaatti arpoo 10 numeroa ja voitat sitä enemmän rahaa, mitä isompi on panoksesi ja mitä enemmän valitsemiasi onnennumeroita matsaa arvottuihin numeroihin.

Tuplaus

Tuplaaminen on mahdollista Numerokenossa. Tuplaamaan pääset, kun olet voittanut rahaa pelikierrokselta. Tähän moodiin siirtyminen tapahtuu TUPLAUS-näppäimestä.

Tuplauksessa näytölle ilmestyy kenoruudukko, johon on piilotettu 19 kpl 2x-tuloksia ja 20 kpl 0x-tuloksia. Jos arvaat, minkä ruudun alla on tulos 2x, voitat ja voit jatkaa tuplausta. Tuloksella 0x häviät tuplaamasi summan.

Pikapeli

Numerokenossa on Pikapeli-moodi, jossa automaatti valitsee puolestasi 10 onnennumeroa, minkä jälkeen numerot arvotaan automaattisesti.

Vinkit Numerokenon pelaamiseen

Alussa valittujen onnenumeroiden määrä vaikuttaa suoraan saamaasi palautusprosenttiin ja voittoihin.

Valitut numerot | Palautusprosentti
2 90,38 %
3 90,18 %
4 90,76 %
5 90,87 %
6 91,01 %
7 91,04 %
8 91,08 %
9 91,17 %

Palautusprosentit eli saamiesi voittojen kannalta on fiksumpi valita paljon numeroita kuin vähän.

Tuplaaminen on Numerokenossa erityisen fiksua, sillä sen palautus (tuplaus-kierroksesta riippuen) on välillä 96.29% – 97.43%. Ei siis kannata jättää tuplausta väliin rahanmenetyksen pelossa, koska tuplauksen palautusprosentti on selvästi korkeampi kuin pelaaminen pelin normaalimoodissa.

Lue sivustoltamme lisää kenovinkkejä, niin voitat Kenosta enemmän.