Veikkauksen TV Kenoarvonta

Vaikka RAY tarjoaa useita erilaisia kenopelejä, niin Veikkauksen kenoarvonta on se, joka saa suurimmat ihmismassat Suomessa liikkeelle.

Veikkauksen Kenoarvonta on Suomen toiseksi suosituin rahapeli heti Loton jälkeen.

Innokkaille TV-Kenon pelaajille tarjoamme automaattisen tulospalvelun, josta voit katsoa uusimmat tulokset viikon ajalta.

Katso uusimmat kenotulokset täältä >>

TV-Kenon historiaa

Kenoarvonta on pyörinyt Suomen TV-ruuduissa vuodesta 2002, joten sen voi katsoa olevan suhteellisen tuore peli esimerkiksi Lotto peliin verrattuna.

Alunperin Keno on kotoisin Kiinasta ja tällä hetkellä sitä pelataan ympäri maailmaa ja suurin osa kansainvälisistä nettikasinoista tarjoaa vähintään yhtä nettikenoa.

Keno vs. Lotto

Veikkauksen TV-Kenon suosioon Suomessa on muutama selkeä syy. Suurin suosion syy on Kenoarvonnan palautusprosentti, joka on selkeästi parempi kuin Lotto pelissä totuttu.

Lotto pelin palautusprosentti on vain 39.1%, kun taas Kenoarvonta tarjoaa 55% palautuksen, joka sekään ei ole järin korkea mutta silti selkeästi Lottoa paremmat voittokertoimet ja voittoluokat siitä löytyy.

Kenon korkean palautusprosentin takia monet suomalaiset ovat vaihtaneet Lotosta Kenoon (tai sitten pelaavat molempia Veikkauksen pelejä).

Lisäksi voit pelata Kenoa päivittäin, mikä ei tietenkään Loton kohdalla onnistu, koska Lotto arvotaan vain kerran viikossa lauantaisin (lisäksi Viking Lotto keskiviikkona).

Vaikka Keno on selkeästi Lottoa parempi peli pelaajan kannalta (ainakin matemaattisesta lähtökohdasta), niin se ei ole onnistunut syrjäyttämään Loton asemaa Suomessa.

Liekö sitten Loton vetovoiman suurin syy mahdollisuus voittaa miljoonia euroja pikku panoksella, kun taas Kenossa panosta pitää kasvattaa voittaakseen isompia voittoja.